گزارش صبحگاهی (پزشکی)

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

گزاش صبحگاهی Morning report یکی از جلسات آموزشی در بیمارستان‌های آموزشی است که به منظور ارائه گزارش از بیماران بستری شده و اقدامات انجام‌شده توسط پزشکان مستقر در بیمارستان در کشیک قبلی تشکلیل می‌شود. به‌طور معمول بیشتر گروه‌های آموزشی به‌طور مستقل جلسات گزارش صبحگاهی خود را برگزار می‌کنند که معمولاً اساتید صاحب‌نظر گروه در جلسات حضور داشته و دربارهٔ اقدامات انجام شده اظهار نظر کرده و مطالب آموزشی را ضمن آن به دانشجویان منتقل می‌کنند. به‌طور معمول مسئول اجرایی برگزاری جلسات گزارش صبحگاهی با دستیار ارشد گروه بوده و جلسات به وسیله یکی از استادان گروه اداره می‌شود. معمولاً در هر جلسه ۳ تا ۴ بیمار منتخب از بیماران بستری شده در کشیک قبلی معرفی می‌شوند. به‌طور معمول معرفی اولیه بیمار بر عهده کارورزان بوده که در ادامه دستیاران نکات تکمیلی را به معرفی اضافه می‌کنند. اساتید حاضر در جلسه به منظور آموزش پرسش‌هایی را از کارورزان یا دستیاران پرسیده و نکات موردنظر خود را بیان می‌کنند.[۱][۲][۳][۴][۵]

جستارهای وابسته[ویرایش]

پانویس[ویرایش]

  1. د
  2. http://rme.gums.ac.ir/article-1-95-.pdf
  3. مجیدی, فیروزه; ملک‌پور, افسانه; شیرانی, مجید; معزی, معصومه; مجیدی, نجمه (2018-04-10). "ساختار گزارش صبحگاهی در گروه‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد بر اساس استانداردهای ملی موقعیت‌های آموزش بالینی". مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی. 18 (0): 183–191.
  4. مهناز, برومندرضازاده; سیدرضا, موسوی; طیبه, سیفی زاده (2020-01-01). "ارتقاء کیفی گزارش صبحگاهی به عنوان یک روش آموزشی مؤثر". 11 (2001271): 77–87. {{cite journal}}: Cite journal requires |journal= (help)
  5. نصیری طوسی, محسن; میرزازاده, عظیم; نادری, ندا (2021-04-10). "12 نکته برای برگزاری یک گزارش صبحگاهی مجازی موفق: بیان یک تجربه". مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی. 21 (0): 9–1.