بحث درگاه:موسیقی/آلبوم

Page contents not supported in other languages.
افزودن مبحث
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
آخرین نظر: ۱ سال پیش توسط 37.137.46.185 در مبحث آهنگ در سایت
معانی هفت نت موسیقی  🎼🎶🎼🎶🎼

🎵 نت اول Do : دومینس = هفت شهر عشق است

یعنی خدایی که در بشر متجلی شد ، و حضور خداوند است در بشر

🎵 نت دوم Re : رجاینا = ملکه ، 

خلیفه ، ملکه پادشاه ، و( ماه)یعنی جانشین خورشید

🎵 نت سوم Mi : مایکروکازم = جهان آراسته 

خائوس یا کائوس یعنی پریشانی که کازموس شده یعنی آراسته شده ، یعنی از یک هارمونی آ سمانی این طبیعت بدنیا آمد . یعنی طبیعت در زیر اتم هایی که همدیگر را خنثی می‌‌کردند شکل گرفت ، یعنی در ابتدا خائوس یا کائوس، یعنی در پریشانی بودند. در این جا صدای mi از آسمان آمد و همه سر جایشان رفتند.

🎵 نت چهارم، Fa : فیتس نی تس = سرنوشت

یعنی سرنوشت انسان را در دست (، پلاتونها)سیارات می دانستند

🎵 نت پنجم Sol : تیپاسول = خورشید

یعنی روشنایی و. پاراسل یعنی ضد خورشید

🎵 نت شش ام  La : کویلا یکتا = راه شیری

یعنی کهکشان راه شیری که خورشید ما هم در ان سهیم است

🎵 نت هفتم Si : ساسی دیوال = کهکشان

منظور کل کهکشان های دیگر که راه شیری و کوارترها و کهکشان های خوشه ای هم در ان هستند.

🎵 و دوباره برمیگردیم به شروع اکتاو دوم یعنی Do بعدی

نت برگشت ، Do : دومینس 

یعنی برگشت دوباره انسان به خدا، آن (دو)ی اولی پیوستگی خدا با انسان است و (دو)ی دوم پیوند انسان با خداست ، همان رسیدن انسان به کمال حقیقی .

باخ آهنگساز بزرگ المانی در جواب اینکه چرا موسیقی را انتخاب کرد گفته است : 

" موسیقی را فرا گرفتم تا خودم به بهشت بروم و در ضمن بقیه مردم را نیز با خود ببرم "

موسیقی[ویرایش]

ارامش بشر در موسیقی خلاصه میشود سهیل جانفزا ‏۵ مارس ۲۰۱۷، ساعت ۰۵:۴۲ (UTC) موسیقی یا موزیک (به فرانسوی: musique) که در فارسی به آن خُنیا هم گفته می‌شد، یکی از فعالیت‌های بشری است که مادهٔ تشکیل‌دهنده آن صدا و سکوت است. عناصر اصلی تشکیل‌دهنده موسیقی شامل نواک (تعیین‌کننده ملودی و هارمونی) و ریتم است.


.... ویکی پیدیای کامل استاد مانی رهنما نوشته شده تو سط هنر جوی اواز سهیل جانفزا مانی رهنما در تیر ماه ۱۳۵۰ خورشیدی در نارمک تهران به دنیا آمد. او از کودکی به صوت و آواز علاقه‌مند بود و از ۱۴ سالگی با خرید یک پیانو، رسماً موسیقی را شروع نمود. در مهر ماه سال ۱۳۷۱ نزد بابک بیات رفت و از همان‌جا فعالیت هنری خود را به طور جدی آغاز کرد.

در طی ۶ سال کار با بابک بیات، اصول خوانندگی را فرا گرفت و سبک صدای خود را پیدا کرد که در سال ۱۳۷۶ و در فیلم «مرسدس» به کارگردانی مسعود کیمیایی این سبک را اجرا نمود. با شعری از ایرج جنتی عطایی.

در سال ۱۳۷۷ و در اولین جشنواره موسیقی پاپ، موفق به دریافت جایزه بهترین خواننده شد. در سال ۱۳۷۷ آلبوم «مرسدس» و در سال ۱۳۷۸ آلبوم «فصل پرواز» به آهنگسازی بابک بیات و اشعاری از شهین حنانه و پیام پارسا را منتشر نمود که آهنگ پرنده از آهنگهای شناخته شده این مجموعه است.

در سال ۱۳۷۹ در آلبوم «بغض» دو قطعه را اجرا کرد. آلبومی که به یاد واروژان بود و داریوش تقی‌پور آهنگسازی تمام قطعاتش را انجام داد .حمید خندان، محمدرضا صادقی و قاسم افشار دیگر خواننده‌های این آلبوم بودند.

در سال ۱۳۸۰ آلبوم «آخرین غزل» به آهنگسازی داریوش تقی‌پور و در سال ۱۳۸۹ آلبوم "کجا به خنده می‌رسیم؟" را منتشر کرد. آلبومی پیانویی، با آهنگسازی خودش و تنظیم و نوازندگی آندره آرزومانیان با ترانه‌هایی از بابک صحرایی که از جمله آهنگهای موفق این آلبوم می‌شود به یه پیانو یه گل سرخ، تحملم کن و کجا به خنده می‌رسیم اشاره کرد.[۲] آلبوم کجا به خنده می‌رسیم به خاطر فضای خاص و نواخته شدن تمام موسیقی با پیانو به یکی از آلبوم‌های خاص کارنامه هنری مانی رهنما تبدیل شده است.

«کجا به خنده می‌رسیم» با صدای مانی رهنما و آلبوم «برف» با صدای فرهاد مهراد تنها آلبوم‌های پاپ ایرانی هستند که به صورت پیانویی به انتشار رسیده‌اند.

آلبوم «من و تو» دیگر آلبوم مانی رهنما است که در سال ۱۳۹۱ به انتشار رسید. این آلبوم به نسبت دیگر آلبوم‌های مانی رهنما از نظر موسیقی از فضایی مدرن تر برخوردار بوده و مانی رهنما در این آلبوم قطعاتی با موسیقی الکترونیک هم اجرا کرده است. این آلبوم دارای ۸ قطعه است. آهنگساز تمام آهنگها مانی رهنما بوده و تمام تنظیم‌ها نیز از نیکان است و نیکان دو قطعه را نیز در این آلبوم آهنگسازی کرده است. ۴ ترانه از این مجموعه سروده بابک صحرایی و دیگر ترانه‌ها از زهرا عاملی و … است.[۳]

ترانه «فردا که شد» از آلبوم «من و تو» حاشیه‌هایی را برای مانی رهنما و ترانه سرای این قطعه بابک صحرایی به همراه داشته است. مدتی بعد از انتشار این آلبوم چندین سایت خبری از مخالفت برخی گروه‌های سیاسی با این قطعه خبر دادند و به اعتراض به آن پرداختند.[۴] بیت‌هایی از ترانه «فردا که شد» به قرار زیر است:

فردا که شد زندگی رو شکل خودت تجربه کن این بار تو به جای ما آزادی رو ترجمه کن فردا که شد رویاهاتو درگیر با توفان نکن راهای رفته ما رو دوباره امتحان نکن مانی رهنما از سال ۱۳۸۲ تا کنون به تدریس و پرورش هنرجویان مستعد و معرفی آنها در قالب آلبومهایی مثل «دهکده» با صدای کسری و «تعطیل عمومی» با صدای محسن وحیدی، پارسا حسینی و شهاب مظفری، بردیا و پارسا حبیبی و فرجام و غیره پرداخته است. او در سال ۱۳۹۲ ترانه طلای روسیاه را برای حمایت از حسن روحانی بازخوانی کرد.

آهنگ در سایت[ویرایش]

انداختن آهنگ در ساین 37.137.46.185 ‏۷ سپتامبر ۲۰۲۲، ساعت ۱۱:۲۹ (UTC)پاسخ