مسافری از گانورا

از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد
مسافری ازگانورا
کارگردانسیداحمد علمدار
تهیه‌کنندهسید محمدحسین علمدار
نویسندهسیدمحمد حسین علمدار

سید احمد علمدار

فائزه داورپناه

مریم رجایی

معصومه علمدار
بازیگرانامین قاضی

لیلا سودبخش

شهره روحی

محمد خاوری
تاریخ‌های انتشار
۱۵ آذر ۱۴۰۲
مدت زمان
۱۰۰دقیقه
فروش گیشه۱۴،۰۰۶،۰۵۶،۰۰۰

مسافری از گانورا انیمیشنی خانوادگی،علمی تخیلی وماجراجویی محصول کشور ایران به کارگردانی سیداحمد علمدارو نویسندگی سیدمحمد حسین علمدار،سید احمد علمدار،فائزه داورپناه،مریم رجایی و معصومه علمدار به صورت مشترک نگارش شده و تهیه کنندگی این انیمیشن به عهده سید محمدحسین علمدار بوده است.

این انیمیشن در تاریخ ۱۵ آذر سال۱۴۰۲ به روی پرده سینماها رفت .همچنین مدت زمان این انیمیشن ۱۰۰ دقیقه بوده.

خلاصه داستان[ویرایش]

این انیمیشن در باره یک موجودفضایی است که به زمین می آید تاباکمک پسری معلول و دوستانش به جستجوی فرمانروای سیاره گانوراکه درزمین گم شده است می پردازدتا صلح رابه سرزمین گانورا بازگردانند.....

صداپیشگان[ویرایش]

صداپیشگان
سرپرست: امین قاضی
لیلاسودبخش
شهره روحی
محد خاوری
عاطفه رضوان نیا
سمیه الیاسی

ساخت[ویرایش]

《مسافری از گانورا》با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری《مؤسسه فرهنگی تصویر هنر پاسارگاد شرق》،《صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران》،《صندوق پژوهش و فناوری سپهر》و《مرکز انیمیشن سوره》تولید شده است. این فیلم اولین اثر بلند سینمایی رویداد 《رویازی》(نخستین رویداد《پیچینگ》تخصصی انیمیشن ایران) است که توسط مرکز انیمیشن سوره مدیریت و راهبری می‌شود.

میتوان گفت انیمیشن در ایران در حال پیشرفت چشمگیری است و این موضوع را می‌توان از استقبال خوبی که از اکران‌های سینمایی آن صورت می‌گیرد فهمید. انیمیشن سینمایی 《مسافری از گانورا》 جدیدترین اثر بلند سینمای ایران است که از 15 آذرماه روی پرده اکران سراسری رفته و حاصل تلاش جمعی از جوانان هنرمند و مشتاق در حوزه انیمیشن در مشهد است.


نقدوبرسی[ویرایش]

مسافری از گانورا یک انیمیشن علمی تخیلی است و در واقع به سراغ ژانری رفته که آن را در سینما وتلویزیون ایران بسیار کم می‌بینیم و اگر آثاری نیز در این ژانر ساخته شوند، در ژانر کمدی هستند. اما این اثر به طور جدی در شهر تهران یک آدم فضایی را به تصویر می‌کشد که قصد پیدا کردن ملکه خود را دارد. این موضوع نه تنها برای کودک و نوجوان جالب است، بلکه آنها را با یک فضا و موضوع جدید آشنا می‌کند.

انیمیشن سازی به نسبت آثار ایرانی در سطح خوبی قرار دارد و بیننده زیبایی‌های بصری زیادی را شاهد خواهد بود. نکته بعدی اقوام مختلف داخل انیمیشن هستند و شخصیت‌های مختلف هرکدام با داشتن لهجه‌های گوناگون نه تنها مخاطب را با اقوام ایران، بلکه همسایگان آن نیز آشنا می‌کنند.